Psoryden Мнения

От няколко години страдам от псориазис с периодични обостряния след боледуване, стрес или диетични грешки. Опитах много хормонални мехлеми, но те дават само временен ефект. Един приятел посъветва Psoryden, каза, че с него можете да постигнете дългосрочна ремисия. Отначало не повярвах, но след това се убедих в резултата: сърбежът изчезна след първото нанасяне, не по-лошо, отколкото от хормоналните мехлеми, и след няколко дни забелязах, че кожата започна да се лекува. В резултат на това последното обостряне продължи само няколко дни и сега псориазисът не ме притеснява от шест месеца. Смятам да продължа да го използвам, ако болестта ме притеснява отново. Кремът беше сравнително евтин, а консумацията е икономична, продуктът се абсорбира бързо.
Използвам Psoryden при първите признаци на псориазис, благодарение на това успявам да победя болестта в началото, да избегна сълзещи корички и други ужаси. Нанасям крема на дебел слой няколко пъти на ден, не пестя от количеството. Помага почти веднага, кожата става равномерна и гладка, зачервяването изчезва. Кремът няма остра миризма, което е важно за тези, които са чувствителни към аромати. Използвам лекарството от една година, няма странични ефекти и няма зависимости. Поръчах мехлем от доставчик, в онлайн магазин, тъй като не можах да го намеря в аптеките. Доставката е доста бърза, вземам няколко туби в резерв наведнъж.
Psoryden Официален сайт
Внимание!Само днес, на 20.06.24
Стара цена
144ЛВ
Нова цена72 ЛВ
Psoryden ми беше препоръчан от дерматолог, след като разбра, че вече не мога да съществувам без хормонални мехлеми и хапчета (страдам от псориазис на дланите от дете). Много съм доволен от крема, намазвам ръцете си няколко пъти на ден и петната заздравяват забележимо, не сърбят. Усещането за парене след всяко измиване на ръцете изчезна, сега мога нормално да следя хигиената и да не изпитвам никакви неудобства. Нанасям крема предимно преди лягане на дебел слой, гледам да го задържа на дланите си поне половин час. Седмица по-късно той напълно спря да използва вредни хормонални мехлеми и псориазисът все още не се появява. Разбира се, няма да изчезне напълно, но се надявам да намаля честотата на рецидивите - засега всичко върви добре.
Работя като преподавател в университет и обострянията на псориазиса по ръцете и лицето ми просто ме изкарват от строя, изглежда, че студентите ми се смеят, много се тревожа за това. Лекарят предписа Psoryden, каза, че елиминира симптомите и сърбежа добре. Хванах този крем като сламка, изненадах се, че наистина помогна. Сложих го на лицето си през нощта и на сутринта петната бяха почти невидими! Успях да си направя обичайния грим и да отида на работа, чувствах се много по-добре. Купих крема на официалния уебсайт, защото се страхувам от фалшификати - всичко дойде бързо, цената също е доста приемлива, защото виждам резултата буквално там.
Кремът Psoryden винаги ми помага да вляза в ремисия с псориазис, благодарение на него отказах хапчета и хормонални лекарства. Продуктите не предизвикват пристрастяване, а резултатът е видим още на следващия ден. Кремът много улеснява живота с това досадно заболяване, само благодарение на него мога да нося отворени дрехи, нямам комплекси пред съпруга си. В рамките на няколко месеца употреба кожата стана забележимо по-чиста, нови плаки практически не се появяват и при първите симптоми изчезват, когато ги намажа с крем. Благодаря на дерматолога, че ме посъветва с такова прекрасно лекарство, много по-лесно е да живея с него, освен това ароматът на продукта е приятен, текстурата също не е мазна. Нанасям крема върху чиста кожа, попива достатъчно бързо, така че мога да отида на работа веднага след нанасяне. Освен това използвам меки душ гелове, измивам се само с хладка вода, за да предотвратя екзацербации.